Een Computer kopen? Maar welke?


Een laptop, desktop een tablet ... en waar moet ik opletten, dat zijn de vragen die wij steeds horen. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn om een goede keuze te maken, wij helpen u vrijblijvend bij de aanschaf van een computer. Het belangrijkste is wat gaat u met de computer doen?

Gebruikt u deze alleen voor Internet, facebook en internet bankieren, wat e-mailen en misschien whats app en kleine spelletjes. Een standaard laptop, tablet of als u wilt een desktop computer is al goed genoeg

De standaard is tegenwoordig al met meer dan 4 GB Ram intern geheugen, Harddisk vanaf 320 GB of met een SDD (Solid State Drive) en een scherm voor laptop 15 inch, desktop 19 inch met Windows 10 of een tablet 7 of 10 inch.

Gaat u meer doen muziek, zware spelletjes en zelf films maken dan komt u toch bij een zwaardere computer of laptop uit. Dus met 8 GB Ram intern geheugen of meer, Harddisk 1 TB of meer, of met een SDD (Solid State Drive) en een zo groot mogelijk scherm.

Eigenlijk is het afhankelijk van uw budget.
Stuur een e-mail via de contactpagina dan geven we u advies, ook als u al een laptop, tablet of desktop computer op het oog heeft.